2014-01-24 21:51:08
Φωτογραφία για Ιμπραϊμ και Στοϊκοβιτς για τον Εργοτέλη, αποσύρεται ο Βερπακόφσκις
Ο Ιμπραΐμ βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Κρήτη με τον Εργοτέλη να ανακοινώνει τον δανεισμό του. Σε συμφωνία και για την έλευση του Στοΐκοβιτς, διεθνής Σέρβος γκολκίπερ ήρθαν οι κρητικοί.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Ιμπραΐμ ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Εργοτέλη για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο νεαρός μέσος ο οποίος ανακοινώθηκε από την κρητική ΠΑΕ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιμπραΐμ είπε: “Ο Εργοτέλης είναι μια οικογένεια, έχω μάθει αρκετά καλά πράγματα για την ομάδα. Το συμβόλαιο μου είναι μέχρι τον Ιούνιο, στην συνέχεια θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό ώστε να προσπαθήσω για μια θέση στο ρόστερ του. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος σε μια εβδομάδα περίπου”.


 

Ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Εργοτέλη που ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Νορβηγού μέσου Abdisalam Ibrahim μέχρι τις 30/06/2014 με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό".

 

Τα βρήκε με Στοΐκοβιτς

 

Την ίδια ώρα πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο Εργοτέλης ήρθε σε συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς που θα βρίσκεται την Παρασκευή το βράδυ στο Ηράκλειο.

 

Ο διεθνής Σέρβος γκολκίπερ αγωνιζόταν στην Παρτιζάν ενώ στο παρελθόν εχει αγωνιστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την Χετάφε, τη Νάντ και έχει φορέσει περισσότερες από 50 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

 

Σταματάει ο Βερπακόφσκις

 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μάριο Βερπακόφσκις αναμένεται την Δευτέρα να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του Εργοτέλη καθώς έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει. Ο επιθετικός του Εργοτέλη δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Ρίγα.

Μάλιστα έχει ενημερώσει ήδη τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ανθρώπους του Εργοτέλη με την απόφαση του να είναι οριστική και αμετάκλητη και μένει να δούμε αν θα προχωρήσουν οι κρητικοί και σε απόκτηση σέντερ φορ που θα αναπληρώσει το κενό του.

 

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ