2014-01-24 21:51:04
Φωτογραφία για Υπογράφει στην Μίλαν ο Εσιέν
Ο Μίκαελ Εσιέν έφτασε στο Μιλάνο και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως επέλεξε να συνεχίσει στη Μίλαν λόγω της παρουσίας του Ζέεντορφ στον πάγκο της.

"Ο Ζέεντορφ είναι σπουδαίος παίκτης και ελπίζω να γίνει επίσης ένας σπουδαίος προπονητής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μίλαν, είναι ένας σπουδαίος σύλλογος", δήλωσε ο Γκανέζος κατά την άφιξή του στο Μιλάνο, όπου έφτασε για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι".

"Επέλεξα να έρθω στη Μίλαν λόγω του Ζέεντορφ. Μίλησα μαζί του και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Ο Κακά και ο Μπαλοτέλι είναι μεγάλοι παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αμπράμοβιτς, την Τσέλσι και τον Μουρίνιο που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στη Μίλαν", πρόσθεσε ο 31χρονος άσος.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και οι Μιλανέζοι δεν θα δώσουν χρήματα στους Λονδρέζους για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Εσιέν αγωνίστηκε σε μόλις 9 ματς με τη φανέλα της Τσέλσι από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο έκατσε στον πάγκο σε 23 από τα 28 παιχνίδια των "μπλε" σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ