2014-01-24 22:26:09
Φωτογραφία για Επιθέσεις από ακροδεξίους δεχόταν ο 24χρονος που απειλούσε να πυροδοτήσει χειροβομβίδα στον Λευκό Πύργο
Περίπου τρεισήμισι ώρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις στην περιοχή του Λευκού Πύργου, έπειτα από απειλή νεαρού να πυροδοτήσει χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, πρόκειται για 24χρονο άνδρα με καταγωγή από την Γεωργία που διέμενε στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής και που είχε βεβαρυμένο ψυχιατρικό ιστορικό. Ο 24χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης πως δέχεται επιθέσεις από ακροδεξιούς, από το ίδιο χωριό. Ζήτησε, έτσι, από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο να προσάγαγουν τα άτομα που του επιτίθονταν, να τα φέρουν μπροστά του και να του δώσουν εξηγήσεις. Ο 24χρονος ήθελε με όσα τόνιζε, να αποκατασταθεί το όνομά του, καθώς σύμφωνα με όσα έλεγε είχε γίνει περίγελος του χωριού.

Να υπενθυμιστεί πως ο συναγερμός, που από τις 9 περίπου το πρωί είχε σημάνει στην περιοχή του Λευκού Πύργου, έληξε περίπου στις 12 το μεσημέρι. Δέκα περίπου αστυνομικοί και διαπραγματευτές ακινητοποίησαν, έπειτα από σωματικό έλεγχο, τον 25χρονο που απειλούσε ότι θα πυροδοτήσει χειροβομβίδα, ο οποίος τελικά δεν είχε κανένα αντικείμενο επάνω του.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ