2014-01-24 23:26:46
Φωτογραφία για Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ για Μάτα η Τσέλσι
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Μάτα, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με την Τσέλσι.

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Χουάν Μάτα γυρίζει οριστικά σελίδα στην καριέρα του με το νέο κεφάλαιο να γράφει "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε τις "ευλογίες" του το μεσημέρι μέσω συνέντευξης Τύπου για την μετακίνηση του παίκτη στο "Ολντ Τράφορντ" και το βράδυ της Παρασκευής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε τη συμφωνία της με την Τσέλσι για την μεταγραφή του "έναντι ποσού ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου".

Το μόνο που απομένει για την οριστική επικύρωση της συμφωνίας είναι ο παίκτης να περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει ο ίδιος στο συμβόλαιό που θα του προσφέρουν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες θα δαπανήσει το ποσό των 37.000.000 λιρών για να τον πάρει από την Τσέλσι, ποσό που είναι κατά 10.000.000 λίρες μεγαλύτερο από όσα είχαν προσφέρει οι "μπλε" στη Βαλένθια πριν τρία χρόνια για να τον αποκτήσουν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ