2014-01-25 17:02:07
Φωτογραφία για Συγκινεί η αγάπη ενός 10χρονου για την άρρωστη αδελφή του [video]
Η Lindsay Cochran πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία και από την ηλικία των δύο ετών μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, αφού δεν μπορεί να περπατήσει. Δίπλα της όμως, φύλακας άγγελός της είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της, Trenton, που την προσέχει σαν τα μάτια του και δεν αφήνει κανέναν να την στεναχωρήσει.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό τα δύο αδέλφια βραβεύτηκαν από τον ραδιοφωνικό σταθμό K – LOVE για την έμπνευση που δίνουν στους άλλους ανθρώπους, μέσα από ένα video που τις τελευταίες μέρες έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στα social media, αν και έχει ανέβει από το καλοκαίρι στο YouTube.

Ο μικρός Trenton κάθεται στο πλευρό της αδελφής του και μιλά με τα πιο γλυκά λόγια που μπορεί να μιλήσει κάποιος.

«Μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετική δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή. Μερικές φορές ο κόσμος την κοιτάζει περίεργα, αλλά είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική αν η Lindsay δεν είχε αυτή την ασθένεια», λέει ο μικρός με περισσή ωριμότητα.


Κι εκείνη όμως, λατρεύει τον μεγάλο της αδελφό.

«Η ζωή μου είναι πολύ πιο εύκολη με έναν τέτοιον μεγάλο αδελφό», λέει χαμογελώντας.

Ο Trenton πάλι είναι εκεί για να εκπληρώσει κάθε της επιθυμία.

«Είναι η καλύτερή μου φίλη και θα έκανα τα πάντα για εκείνη. Η ζωή μου δε θα άξιζε τίποτα χωρίς αυτήν», λέει και συγκινημένος βάζει τα κλάματα.

Δείτε στο video τον μικρούλη που συγκλονίζει με την ωριμότητα και την αγάπη του για την αδελφή του star.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ