2012-04-17 14:06:38
Φωτογραφία για Οι βασιλιάδες της Ολλανδίας αγόρασαν υπερπολυτελή βίλα στο Κρανίδι
Μία βίλα σε απόσταση αναπνοής από το Κρανίδι στην Πελοπόννησο απέκτησε ο διάδοχος του ολλανδικού θρόνου, πρίγκιπας ...Γουίλλιαμ - Αλεξάντερ. Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο πρίγκιπας είχε δείξει ενδιαφέρον όταν πριν από δύο χρόνια είχε επισκεφθεί τις Σπέτσες για το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας.

Ο διάδοχος του ολλανδικού θρόνου μαζί με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μάξιμα προέβησαν στην αγορά της υπερπολυτελούς βίλας πριν από λίγους μήνες αφού πρώτα πούλησαν τα οικόπεδα που είχαν στην κατοχή τους στη Μοζαμβίκη. Στην περιοχή σπίτι έχουν ο Σον Κόνερι και ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιρ Πούτιν.

Το πριγκιπικό ζεύγος σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC ερωτεύτηκε το μέρος και αγόρασε τη βίλα από τον διάσημο Γερμανό φωτογράφο Μανφριντ Ρίκερ. Πολύ κοντά στο Δορούφι με πισίνα, ιδιωτική παραλία και μαρίνα το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι κόστισε στο πριγκιπικό ζεύγος περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ! Εκπρόσωπος της ολλανδική κυβέρνησης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος για την εξαγορά του ακινήτου χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς όπως τόνισε πρόκειται για προσωπικο ζήτημα του διαδόχου.

Ωστόσο στην Ολλανδία έχει προκληθεί σάλος αφού έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια μετά την καταιγίδα επικρίσεων από Ολλανδούς βουλευτές οι οποίοι είχαν εγείρει σοβαρές αντιρρήσεις για την αγορά τεσσάρων οικοπέδων στην Μοζαβίκη. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Φαβορί ο Ολυμπιακός»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Φαβορί ο Ολυμπιακός»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ