2014-01-26 14:15:32
Φωτογραφία για Ολάντ έτοιμος για αποκαλύψεις: Θα τα πω όλα για την Τριερβελέρ - Με ένα tweet αποχαιρέτισε η πρώην πρώτη κυρία
Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στην πολυσυζητημένη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ, που βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας των παραστρατημάτων του Γάλλου προέδρου. Οι ψηφοφόροι του όμως διψούν για... γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Και ο Ολάντ υποσχέθηκε ότι θα τα πει όλα.

Ανακοινώνοντας το τέλος της κοινής του πορείας με την Τριερβελέρ, ο Γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε να μιλήσει για τη σχέση του δημόσια πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι, που δεν είχε παντρευτεί, ήταν μαζί πριν καν ο Ολάντ χωρίσει από τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Το σκάνδαλο ξέσπασε στις 10 Ιανουαρίου, όταν το περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες υποτίθεται πως φαίνεται ο Ολάντ πάνω σε ένα μηχανάκι να πηγαίνει να συναντήσει σε ραντεβού την Ζουλί Γκαγιέ.

Επειτα από την ανακοίνωση του τέλους, η πρώην πρώτη κυρία... αποχαιρέτισε με ένα μήνυμα στο Twitter. «Είμαι ευγνώμον στο εξαιρετικό προσωπικό των Ηλυσίων», έγραψε η Τριερβελέρ. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωσή τους ή τα συναισθήματα τη στιγμή της αποχώρησης».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ