2014-01-26 14:04:12
Φωτογραφία για Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο... ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΝ
Παίκτης της Νότιγχαμ είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη «Le Buteur».

Ο Αλγερινός επιθετικός ανέφερε πως μεγάλο ρόλο στην απόφασή του έπαιξε ο Τζαμέλ Αμπντούν, τον οποίο είχε συμπαίκτη στον Ολυμπιακό, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα σχετικά με την αναμέτρηση της Αλγερίας κόντρα στο Βέλγιο, στον εναρκτήριο αγώνα του όγδοου ομίλου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου θα βρει έναν άλλον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Κέβιν Μιραλάς.

«Υπέγραψα χθες για 2.5 χρόνια. Ο Τζαμέλ (Αμπντούν) δεν ήταν αντίθετος στην τελική μου επιλογή. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πάω εκεί. Μου είπε πολλά για τη Νότιγχαμ, τις φιλοδοξίες και την ατμόσφαιρα, όπως επίσης και τον ενθουσιασμό που παράγει. Είμαι χαρούμενος που πήγα στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ», είπε μεταξύ άλλων ο Τζιμπούρ, που συνέχισε.

«Όπως έχω πει στο παρελθόν, πάντα είχα μια προτίμηση να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Για μένα η Αγγλία είναι ποδοσφαιρική χώρα και έχει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Αυτό μου ταιριάζει. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ».

Τέλος, αναφορικά με την επικείμενη μονομαχία του με τον Κέβιν Μιραλάς στο επερχόμενο Μουντιάλ, ο Τζιμπούρ κατέληξε. «Ναι, γνωρίζω τον Κέβιν πολύ καλά. Για να είμαστε ειλικρινής, οι... εχθροπραξίες (τα ματς) δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο βασικό μας στόχο στο δεύτερο μισό της σεζόν, που είναι σημαντικό για εμάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ