2014-01-28 18:34:10
Φωτογραφία για ΘΕΟΣ : ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ!
Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να μην είναι από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Superleague K15, αλλά κανένα ματς δεν είναι εύκολο και αυτό φαίνεται κάθε εβδομάδα.

Παρόλα αυτά όμως οι Παίδες του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, «παλεύοντας» και με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα του ματς.

Γεγονός που άφησε ικανοποιημένο και τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Τάσο Θέο, ο οποίος δήλωσε στον «Γαύρο»: «Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς λόγω των ειδικών συνθηκών που υπήρχαν εξαιτίας της κατάστασης του γηπέδου αλλά και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Τρίπολη. Παρόλα αυτά όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και μπήκαν όπως έπρεπε στον αγώνα και ανταποκρίθηκαν πλήρως στη λειτουργία του παιχνιδιού. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη, στις προσωπικές μάχες και στις στημένες φάσεις που υπήρξαν.


Δεν είχαμε παίξει ξανά μέχρι τώρα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως και αυτό ήταν σίγουρα ένα στοιχείο που με άφησε ικανοποιημένο. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές φάσεις και ανταποκριθήκαμε και στην άμυνα πολύ καλά στις στημένες φάσεις του Αστέρα που είναι και το στοιχείο του αντιπάλου, αφού είχαμε διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού του. Ηταν μία νίκη όχι μόνο τριών βαθμών, αλλά βλέποντας και το πώς λειτούργησε η ομάδα έμεινα ικανοποιημένος περισσότερο από τη δύναμη και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι και πάλι έμεινε το μηδέν στην άμυνα, σχολίασε: «Φυσικά το μηδέν που έμεινε πάλι στην άμυνα δείχνει ότι τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση γιατί αυτό που θέλουμε είναι εκτός από ωραίο ποδόσφαιρο πρέπει να λειτουργούμε σωστά και στην άμυνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ