2012-04-17 17:24:15
Φωτογραφία για Αποσύρεται ο Ντελ Πιέρο μετά την περιοδεία της Γιουβέντους στην Αυστραλία
Η "Sidney Morning Herald" αποκάλυψε ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα δώσει τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα της Γιουβέντους στην Αυστραλία, στο πλαίσιο τουρνουά όπου θα πάρει μέρος οι Τορινέζοι.

Μετά από 19 χρόνια τεράστιας καριέρας στη Γιουβέντους, είναι πολύ πιθανό ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να φορέσει για τελευταία του φορά την αγαπημένη του ασπρόμαυρη φανέλα στην άλλη πλευρά του πλάνήτη και συγκεκριμένα στην Ωκεανία.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Sidney Morning Herald", η Γιουβέντους σχεδιάζει μία ποδοσφαιρική περιοδεία στην Αυστραλία όπου θα την βρει να να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια σε Μπρισμπέιν, Σίδνεϊ και Μελβούρνη, με το πρώτο από αυτό να προορίζεται για τις 27 Μαΐου.

"Ο Ντελ Πιέρο θα μπορέσει να φορέσει εκεί για τελευταία φορά την ιστορική ασπρόμαυρη φανέλα.

Η Γιουβέντους μπορεί να έρθει στην Αυστραλία αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας στις 20 Μαΐου και θα παρουσιάσει τον Άλεξ Ντελ Πιέρο σε ένα αποχαιρετιστήριο τουρ.

Ο Ντελ Πιέρο είναι μεγάλη ατραξιόν, το άτομο που απολαμβάνει το μεγαλύτερο σεβασμό στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από αυτόν υπάρχουν πάντως και οι Κράσιτς, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα και Βιδάλ", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Όπως μάλιστα συμπληρώνει, αντίπαλοι της Γιουβέντους σε αυτή την περιοδεία θα είναι οι Sidney FC και Brisbane Roar και μία ομάδα της Μελβούρνης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ