2014-01-30 20:15:09
Φωτογραφία για Ξανά στο τμήμα ο Τζάστιν Μπίμπερ - Κατηγορείται για ξυλοδαρμό
Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν τα μπλεξίματα με το νόμο για το Τζάστιν Μπίμπερ Ο νεαρός ποπ σταρ εμφανίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε αστυνομικό τμήμα του Τορόντο, κατηγορούμενος για την επίθεσή του κατά οδηγού λιμουζίνας, το Δεκέμβριο.

Ο 19χρονος έφτασε στο τμήμα μέσα σε ένα μαύρο SUV, όπου τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων, αλλά και θαυμαστών.

Οι αρχές αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι ο Καναδός τραγουδιστής φέρεται να χτύπησε τον οδηγό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του πολλαπλές φορές, κατά τη διάρκεια φιλονικίας που είχαν οι δυο τους.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Μπίμπερ δήλωσε αθώος στις κατηγορίες, σε γραπτή ένσταση που υπέβαλε ο δικηγόρος του. Εάν βρεθεί ένοχος, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 6 μηνών, αν και οι ειδικοί εικάζουν ότι είναι πιθανόν η απόφαση να είναι ευνοϊκότερη, επειδή είναι η πρώτη του παράβαση.

Οι κατηγορίες δεν έχουν αποδειχθεί στο δικαστήριο και όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι εκπρόσωποι του Τζάστιν δεν ήταν διαθέσιμοι για να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση.


Να σημειωθεί πως ο δημοφιλής σταρ είχε αυτό το μήνα αρκετά μπλεξίματα με τις αρχές των ΗΠΑ, καθώς προ ημερών του ασκήθηκαν διώξεις για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, στο Μαϊάμι. Η αστυνομία τον είχε σταματήσει επειδή οδηγούμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα νοικιασμένη Lamborgini. Ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει αντικαταθλιπτικά χάπια, που του είχαν συνταγογραφηθεί, είχε καπνίσει μαριχουάνα και είχε καταναλώσει αλκοόλ.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ