2014-02-04 08:13:10
Φωτογραφία για Σιάμαλαν καλεί Μπρους Γουίλις
O M. Νάιτ Σιάμαλαν δεν έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να κάνει μια ταινία που θα κάνει το κοινό να σταματήσει να τον αποκαλεί «σκηνοθέτη της Έκτης Αίσθησης».

Γι' αυτό δοκιμάζει να επιστρέψει στη συνεργασία που έχτισε τότε με τον Μπρους Γουίλις.

Δεν έχουν ξαναβρεθεί κινηματογραφικά έπειτα από το «Unbreakable» του 2000, ακόμη μια mainstream επιτυχία, υπερβολικά όμως στα χνάρια της προηγούμενης ταινίας τους, ένα χρόνο πριν.

Και πάλι στη Φιλαδέλφεια, την πολιτεία που φιλοξένησε και τις δυο προηγούμενες συνεργασίες τους, ο Σιάμαλαν στήνει πλατό για ένα παλιό δικό του σενάριο, με τίτλο «Labοur of Love».

Αλλά όσοι ελπίζουν ότι το δίδυμο θα ξανασυνθέσει το μεταφυσικό σύμπαν που «λάνσαραν» ως κινηματογραφική τάση στις αρχές της χιλιετίας, θα απογοητευτούν.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, Σιάμαλαν και Γουίλις δεν έχουν καμία μεταφυσική ανησυχία και σύμφωνα με το Deadline, το νέο τους πρότζεκτ μάλλον δε θα έχει τον χαρακτήρα του «φινάλε ανατροπής».


Το σενάριο επικεντρώνεται σε έναν ολιγόλογο βιβλιοπώλη, που τον στοιχειώνει η ιδέα ότι ποτέ δεν εξομολογήθηκε στη γυναίκα του που έχει φύγει από τη ζωή πόσο στ' αλήθεια την αγαπούσε.

Καθώς θυμάται μια συζήτησή τους από το παρελθόν, όταν εκείνη τον ρωτούσε αν θα μπορούσε να διασχίσει ολόκληρη τη χώρα για χάρη της, αποφασίζει να κάνει ακριβώς αυτό, ως έκφραση της λατρείας του.

Το ταξίδι του αρχίζει από τη Φιλαδέλφεια και οδηγείται στην Καλιφόρνια, το μέρος των ονείρων της.

Η ταινία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την 20th Century Fox, αλλά οι οικονομικές συμφωνίες θα «κλειδώσουν» στην αγορά του φεστιβάλ Βερολίνου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ