2014-02-04 13:47:22
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ
Στη δυσκολία του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και στην εμφάνιση των Εφήβων του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε περισσότερο σε δηλώσεις του ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Νίκος Τοπολιάτης.

Ο προπονητής των μικρών του Θρύλου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και μετά το τέλος του αγώνα στη Βοιωτία δήλωσε για το ματς με τον Λεβαδειακό:

«Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Λεβαδειακού που έχει δείξει καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο με την πίεση του Λεβαδειακού δεν μπορέσαμε να αναπτυχθούμε όπως θα θέλαμε και έτσι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, όμως, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας για να κάνουμε παιχνίδι και έτσι επιβάλαμε τον ρυθμό μας και με δύο στημένες φάσεις κάναμε τα δύο γκολ που μας έδωσαν και τη νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και στο επόμενο ματς πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο που έχουμε μπροστά μας».


Παράλληλα, ο κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αντεπεξήλθαν αρκετά καλά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος μας από την επόμενη ημέρα του ματς, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε για τον Ατρόμητο. Γιατί πέρα από το αποτέλεσμα, αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε συνδυαστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο».

Εκτός αυτών ο Νίκος Τοπολιάτης ευχαρίστησε τον Λεβαδειακό για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα δηλώνοντας ο ίδιος: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Λεβαδειακού για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει και να επιτευχθεί ο στόχος της που είναι η επτάδα».

Τέλος ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλησε να ευχαριστήσει και τους στενούς συνεργάτες του στο τμήμα κάτω των 17 ετών τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω και το τιμ της ομάδας τους κ.κ. Θεοδώρου, Ρωσσίδη και Περιμένη οι οποίοι βρίσκονται συνέχεια δίπλα στα παιδιά και βοηθούν με τον τρόπο τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ