2014-02-04 13:42:11
Φωτογραφία για Πάτρα: «Ψυγείο» το Δημαρχείο- Δεν υπάρχει ούτε σέντς για αγορά πετρελαίου!
Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν το τελευταίο διάστημα, στους χώρους του Δημαρχειακού Μεγάρου της Πάτρας επί της οδού Μαιζώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, ελλείψει πόρων η Δημοτική αρχή δηλώνει αδυναμία αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με αποτέλεσμα το «ψύχος» τόσο στα γραφεία όσο και στους υπόλοιπους χώρους του Δημαρχείου να γίνεται κάτι παραπάνω από αισθητό.

Πηγές ανέφεραν στο patratora.gr, πως αρκετοί είναι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι που προσπαθούν να ζεσταθούν είτε με αερόθερμα και σόμπες που φέρνουν από τα σπίτια τους, είτε έχουν αγοράσει κάνοντας ρεφενέ… σε μια προσπάθεια να «αντιμετωπίσουν» τις χαμηλές θερμοκρασίας που επικρατούν στους χώρους εργασίας τους.

Με αφορμή τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται όπως φαίνεται στο κτήριο της Μαιζωνου, σχετικά με τα όσα ήρθαν σε γνώση του patratora.gr, για τις συνθήκες εργασίας εν μέσω χειμώνα, με τον υδράργυρο σε αρκετές περιπτώσεις να δείχνει μονοψήφιο αριθμό, εύλογα αναρωτιέται κάποιος τι έχει συμβεί και ο Δήμος δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει χρήματα για την κάλυψη μιας εκ των βασικών αναγκών λειτουργίας του κτηρίου του χειμερινούς μήνες.. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ