2014-02-07 19:46:48
Φωτογραφία για Η ανακαίνιση του τρόμου!
5ο Δημοτικό Μυτιλήνης. Μας ταλαιπώρησε ως κουφάρι και τώρα το βλέπουμε να ανακαινίζεται. Ελπίζουμε να πάρει σύντομα τη νέα και τελική μορφή του και να στεγάσει τους μαθητές της περιοχής, που εξακολουθούν για χρόνια τώρα να φοιτούν στις προκάτ αίθουσες δίπλα στη Γ.Γ. Αιγαίου. (από την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΤ της Μυτιλήνης 07.02.2014, emprosnet.gr)

Η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΤ της Μυτιλήνης δημοσίευσε σήμερα το παραπάνω απίστευτα ανατριχιαστικό φωτορεπορτάζ, αναγγέλλοντας την ανακαίνιση ενός…… κουφαριού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Εκεί λοιπόν θα στεγάσετε τα παιδιά σας αγαπητοί Μυτιληνιοί; Και ύστερα θα σας φταίει ο σεισμός; Δε βλέπετε τι έγινε στην Κεφαλονιά και θέλετε να αναστήσετε αυτό το ερείπιο; Ο σκελετός του με τα ισχνά και σάπια εμφανή σίδερα σε όλες τις  κολώνες, είναι δυνατόν να αντέξει έναν κάπως δυνατό σεισμό; Εκτός και αν η Μυτιλήνη είναι στο απυρόβλητο. Και εν τέλει, πόσο είναι το κόστος ενός καινούργιου σύγχρονου σχολείου από να αναστήσετε το χάλασμα; Κάλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.

Εσείς, κύριε Υπουργέ της Παιδείας, τι λέτε;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ