2014-02-08 19:48:07
Φωτογραφία για ''Διπλό'' του Εργοτέλη στο ντέρμπι με Πλατανιά
Με τον Διαμαντάκο να σκοράρει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Εργοτέλης έφτασε σε ισάριθμες νίκες μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια.

Μία καταπληκτική εβδομάδα ολοκληρώνεται για τον Εργοτέλη, που πήρε τη νίκη με 1-0 και στα Περιβόλια επί του Πλατανιά, φτάνοντας τους 9 βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες. Πρωταγωνιστής ήταν για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, και μάλιστα με πολύ ωραία προσπάθεια.

Αυτό ήταν και το τρίτο συνεχόμενο γκολ για το νεαρό επιθετικό, που όπως φαίνεται, όποτε σκοράρει, η ομάδα του νικάει. Έτσι, ο Εργοτέλης έφτασε τους 30 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση, αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιθέτως, ο Πλατανιάς, που ήταν καλός μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα, παρέμεινε χαμηλά.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολιών

Διαιτητής: Σπάθας

Βοηθοί: Δημητριάδης, Ταρανάς

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Φαΐσκα, Φερνάντες (61' Δημήτρης), Γιαχιά, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (46' Σιαλμάς), Μενδρινός, Κάταϊ (60' Μπέλιτς), Βλαχοδήμος, Τόρες

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στόικοβιτς, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής (82' Γιοβάνοβιτς), Πίτσος (75' Αζίζ), Ιμπραΐμ, Χαντί, Κοζορώνης, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Διαμαντάκος (64' Μονακέλο)

Γκολ: 44' Διαμαντάκος

Κίτρινες κάρτες: Γιαχιά, Αγκιλέρα, Ίνκουμ / Σαρρής, Ιμπραΐμ, Τζανακάκης, Κούμπικ

Ανασκόπηση αγώνα

Πιο δυνατά στον αγώνα μπήκε ο Πλατανιάς, που μόλις στο 10ο λεπτό βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα γκολ, όταν ο Κάταϊ ξέφυγε από τον Τζανακάκη, αλλά το σουτ του από πλάγια θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Στόικοβιτς. Η δεύτερη απειλή για την εστία του Σέρβου ήρθε στο 24', με τον Φαΐσκα να παίρνει την κεφαλιά από κόρνερ του Μενδρινού, αλλά να μην βρίσκει στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 35ο λεπτό, με τον Μπαντιμπανγκά να δοκιμάζει μέσα από την περιοχή ένα πλασέ, σημαδεύοντας την απέναντι γωνία του Γιωργαλλίδη, αλλά είδε την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους Ηρακλειώτες, όταν στο 44' ο Διαμαντάκος κατέβασε εξαιρετικά μία δύσκολη μπαλιά, απέφυγε με ωραία κίνηση τον Γιαχιά και με διαγώνιο αριστερό σουτ νίκησε τον Γιωργαλλίδη για το 0-1.

Ο νεαρός επιθετικός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 54', όταν πήρε ωραία πάσα από τον Κούμπικ, αλλά απέναντι από τον Γιωργαλλίδη σούταρε ψηλά, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους από το 65' και μετά, με τον Τόρες αρχικά να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Στόικοβιτς, ενώ στο 72' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πλατανιά, όταν ο Σιαλμάς πλάσαρε με το δεξί μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο Σέρβος ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις, σε αντεπίθεση του Εργοτέλη, τέσσερις παίκτες βγήκαν απέναντι σε έναν, αλλά κατάφεραν με τον Χαντί να αστοχήσουν, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Στόικοβιτς απέκρουσε και πάλι την εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ.

Η απογοήτευση

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος εξακολουθεί να μην προσφέρει στον Πλατανιά όσα περίμεναν στην κρητική ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
33 χρόνια σαν σήμερα στη Θύρα 7
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
33 χρόνια σαν σήμερα στη Θύρα 7
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ