2014-02-10 12:14:22
Φωτογραφία για ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ...
Να μην δει ξανά εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Βέροια θέλει ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οδηγίες σε έντονο ύφος χρειάστηκε να δώσει στην ανάπαυλα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια ο Ισπανός τεχνικός καλώντας τους παίκτες του να αποδώσουν βάσει των δυνατοτήτων τους, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Η εικόνα των ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο ικανοποίησε και με το παραπάνω τον Μίτσελ αλλά και τους οπαδούς του Θρύλου. Όμως, η αλήθεια είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν θέλει να βλέπει εικόνες σαν αυτή του πρώτου 45λεπτου στη Βέροια ενόψει του κρίσιμου πρώτου αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Φυσικά και δεν ανησυχεί καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του θα είναι πανέτοιμοι και με το μαχαίρι στα… δόντια για την αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι αντίστοιχο που είχε συμβεί και πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στόχος του Ισπανού τεχνικού είναι η ομάδα συνεχώς να ανεβάζει αγωνιστικούς ρυθμούς και ταυτόχρονα να ενσωματώσει τους παίκτες που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ