2014-02-10 15:57:15
Φωτογραφία για Δολοφονία-σοκ στην Κένυα: Oπαδός της Άρσεναλ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν οπαδό της Λίβερπουλ!
O θρίαμβος της Λίβερπουλ με 5-1 επί της Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ο... τελευταίος που παρακολούθησε στη ζωή του ο φανατικός Κενυάτης υποστηρικτής των "κόκκινων", Anthony Muteithia.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 25χρονος γιόρταζε με την ψυχή του τον θρίαμβο της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς επί των "κανονιέρηδων", γεγονός που δεν άρεσε καθόλε στον David Mwangi, φίλο της Άρσεναλ που έβλεπε και αυτός το ματς.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην αντέξει τη χαρά του αντίπαλου οπαδού και στο φινάλε του αγώνα να του επιτεθεί με μαχαίρι έξω από το μπαρ όπου έβλεπαν αμφότεροι το ματς.

Τα χτυπήματα προκάλεσαν το θάνατο του οπαδού των "κόκκινων", παρά την προσπάθεια των γιατρών του νοσοκομείου "Meru Level Five", στο οποίο διακομίστηκε άμεσα, να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο δράστης της δολοφονίας παραμένει ακόμα ασύλληπτος, με τις τοπικές αρχές να έχουν πάντως εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Περιστατικά βίαιων επεισοδίων είναι σύνηθες φαινόμενο στη χώρα αυτή της Αφρικής, καθώς πριν τον αγώνα παίζονται αρκετά μεγάλα ποσά στο στοίχημα, ενώ και οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα φανατισμένοι, ειδικά με τις ομάδες της Αγγλίας

Το 2009 ένας οπαδός της Άρσεναλ στη Κένυα είχε κρεμαστεί, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ