2014-02-15 13:39:04
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ο Αθανασιάδης του Πανθρακικού
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Αθανασιάδης, φαίνεται πως απασχολεί τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένα λάθος του Πασχαλάκη στο ματς με την Βέροια άνοιξε το δρόμο στον νεαρό τερματοφύλακα Αθανασιάδη, έτσι ώστε να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του Πανθρακικού. Μαζί με την "βασίλισσα" ο 20άχρονος άσος έχει παίξει και εναντίον του Πλατανιά (1-0 νίκη), όπως και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ (ήττα με 1-0) αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν στραφεί πάνω του και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση άμεσα!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (και δυο ακόμα σύλλογοι της Superleague) είναι μέσα στις ομάδες που ακούγονται πως τον τσεκάρουν με τον πρώτο να έχει ένα μικρό... προβάδισμα (ειδικά αν φύγει ένας εκ των Κάρολ, Μέγιερι το καλοκαίρι). Να ξεκαθαρίσουμε πως μέχρι στιγμής όλα είναι φήμες, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Πάντως το συμβόλαιο του παίκτη, σύμφωνα με το transfermarkt, λήγει το καλοκαίρι, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στην όλη υπόθεση.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή θα είναι, λογικά, ένα μεγάλο τεστ για τον Αθανασιάδη. Αν κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση, τότε θα φώτα θα πέσουν πάνω του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ