2014-02-17 15:54:06
Φωτογραφία για Φωτίζεται το Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων
Ηλεκτροφωτισμό αποκτά το Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που... αποτελεί χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και κυρίως της αθλητικής οικογένειας του Δ. Σοφάδων.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος στις 10/2/2014 υπέγραψε το συμφωνητικό ανάθεσης του έργου "ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Δ.Κ. Σοφάδων" συμβατικού ποσού 113.383,22 ευρώ (με ΦΠΑ) με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ ΕΕ η οποία προέκυψε μετά από διαγωνισμό που έγινε στις 3/12/2013 όπου κατατέθηκαν συνολικά 4 προσφορές. Ο προϋπολογισμός του έργου ειναι 130.000 ευρώ και η συμβατική προθεσμία περαίωσης του έργου ειναι η 10η Οκτώβρη 2014. Το έργο όμως αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα, με στόχο να είναι έτοιμο τις ημέρες του Πάσχα.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνει ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου με την εγκατάσταση τεσσάρων ιστών. Στον κάθε ιστό θα τοποθετηθούν 3 λαμπτήρες μεταλλικών ατμών αλογονιδίων ισχύος 2000W ο καθένας. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από πιστώσεις ΣΑΤΑ.


Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος δήλωσε:

"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ξεκίνησε η υλοποίηση ενός ακόμα έργου απαραίτητου για τον τόπο μας. Ενός έργου που αναβαθμίζει σημαντικά τις αθλητικές υποδομές του Δημοτικού Σταδίου Σοφάδων ικανοποιώντας ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της αθλητικής οικογένειας της ευρύτερης περιοχής.

Υπάρχουν στα σχέδιά μας αρκετές ακόμα παρεμβάσεις που θελουμε να κάνουμε μελλοντικά στο συγκεκριμένο χώρο, με σημαντικότερη την επέκταση του χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων όπως προβλέπεται στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Οι ανάγκες και τα προβλήματα ειναι πολλά. Σχεδιασμένα όμως και οργανωμένα ξεπερνάμε τα εμπόδια που ορθώνει μπροστά μας η τρέχουσα δυσμενής οικονομική συγκυρία και με υπομονή κι επιμονή χτίζουμε βήμα βήμα ένα τόπο που θ’ ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της νεολαίας και των δημοτών μας» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ