2014-02-18 18:16:07
Φωτογραφία για Η συναυλία της Ορχήστρας Εχγόρδων του Δ. Πατρέων!
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων "Θανάσης Τσιπινάκης" με τους λυρικούς τραγουδιστές του Studio Όπερας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων "Θανάσης Τσιπινάκης" πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία ένα ακόμη Κυριακάτικο Μουσικό Πρωινό.

Συμμετείχαν επίσης: ως σολίστας της κλασσικής κιθάρας ο Ανδρόνικος Καραμπέρης, μέλος της Ορχήστρας, οι λυρικοί τραγουδιστές του Studio Όπερας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λίνα Γερονίκου, Θεοδώρα Ζήκου, Αλίκη Ζαφείρη, Νικόλας Μαραζιώτης, Μαριέττα Σαρρή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε έργο του Sohr, concerto του Vivaldi, και Ιταλικές Ταραντέλες και Καντσονέτες.

Η τελειότητα και ο συγχρονισμός του ήχου των μουσικών της Ορχήστρας (μαντολίνα, μαντόλες, κιθάρες, κοντραμπάσο) και οι θαυμάσιες φωνές των λυρικών τραγουδιστών δημιούργησαν ένα μαγευτικό μουσικό αποτέλεσμα, υψηλής καλλιτεχνικής αξίας. Το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων ήταν ασφυκτικά γεμάτο από φίλους της ποιοτικής μουσικής, που χειροκρότησαν άλλη μια φορά την Ορχήστρα και τους άξιους συνεργάτες της.


Την Καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Υπεύθυνη της Ορχήστρας Βάγια Ζεππάτου.

Το Κυριακάτικο Μουσικό Πρωινό παρακολούθησαν η κ. Μαριλένα Δημαρά, η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αθηνά Πατρώνη, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Γ.Βιδάλης, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Θ. Αμπαζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Α. Σκαρμέας, Χ. Κορδάς καθώς και πολλοί άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο Κύκλος των Κυριακάτικων Μουσικών Πρωινών της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων "Θανάσης Τσιπινάκης" θα συνεχιστεί παράλληλα με το υπόλοιπο πλούσιο έργο και πρόγραμμα της Ορχήστρας, με τη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ