2014-02-19 12:33:08
Φωτογραφία για «Οι Δευτέρες του Κρατικού»
Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 53 χρόνων από την ίδρυση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, η... εκπομπή «Αφιερωμένο» του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης, (μεταδίδεται καθημερινά 19.00-21.00 με τη Δέσποινα Αυγερίδου) ξεκινά τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, μια σειρά από ραδιοφωνικά αφιερώματα, ανατρέχοντας αφ’ ενός στην ιστορία του Κ.Θ.Β.Ε. και αφ’ ετέρου δίνοντας έμφαση στη σημερινή δυναμική παρουσία του, στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Οι εκπομπές θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα, («Οι Δευτέρες του Κρατικού στον fm100») με αφετηρία τη Δευτέρα 24η Φεβρουαρίου και ολοκλήρωση τη Δεύτερα 14η Απριλίου.

Στο σύνολο των έξι αυτών εκπομπών, (3 και 24 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν εκπομπές), θα γίνει μια αναδρομή σε παραστάσεις που έγραψαν ιστορία, σε πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους, θα ακουστούν αφηγήσεις ανθρώπων που συνέδεσαν τη ζωή τους με το Κρατικό, και τέλος θα γίνουν αναφορές στις σημερινές πολλαπλές δράσεις του Κ.Θ.Β.Ε.


Κάθε φορά θα φιλοξενούμε στο studio, ένα μέλος του Δ.Σ. του Κ.Θ.Β.Ε., έναν σκηνοθέτη, ηθοποιό ή συντελεστή με μακρά θητεία στο Κρατικό, κι αντίστοιχα έναν σκηνοθέτη, ηθοποιό ή συντελεστή από μια παράσταση που ανεβαίνει αυτή την περίοδο από το Κ.Θ.Β.Ε.

«Αφιερωμένο» στα 53 χρόνια ζωής του Κ.Θ.Β.Ε., κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στον fm100, με τη Δέσποινα Αυγερίδου.

Το χθες συναντάει το σήμερα, η πόλη θυμάται τα αρώματα των παρασκηνίων, το προσκήνιο φωτίζει και οδηγεί στο αύριο. Πρωταγωνιστούν αυτοί που έζησαν, μοιράστηκαν, κατέθεσαν ψυχή…και συναντούν όσους κάνουν τώρα το ταξίδι «Οι Δευτέρες του Κρατικού» κάθε Δευτέρα από 24 Φεβρουαρίου έως 14 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα στο «Αφιερωμένο» της Δέσποινας Αυγερίδου, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.
thesout.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ