2014-02-21 01:50:14
Φωτογραφία για ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...
Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε κάποιες άμυνες με αποτέλεσμα να δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό και μαζί τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι, όπως εξήγησε ο Χρήστος Μαρμαρινός.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και αυτό σε μεγάλο βαθμό όπως εξήγησε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, οφείλεται στις δεύτερες ευκαιρίες που έδωσε στους «πράσινους» η ερυθρόλευκη άμυνα.

«Ήταν ένα ματς που έμοιαζε πολύ στα προηγούμενα. Ένα παιχνίδι νευρικό, το οποίο δυστυχώς εξελίχθηκε με τρόπο που δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε. Δεν βγάλαμε κάποιες άμυνες που έπρεπε να βγουν και δώσαμε στον Παναθηναϊκό πολλές ευκαιρίες. Κάναμε και κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση», είπε ο Μαρμαρινός και συνέχισε:

«Κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Είναι πρωτάθλημα το Top 16, παίζαμε με μια ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση όπως κι εμείς, και την επόμενη αγωνιστική συμβαίνει το ίδιο».

Όσο για την εμφάνιση του Σπανούλη ο οποίος έμεινε στα… χαμηλά; «Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, σε δύσκολες καταστάσεις θα είναι εκεί για την ομάδα, όμως το ζήτημα δεν είναι τι κάνει ένας παίκτης αλλά ολόκληρη η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ