2014-02-27 11:26:10
Φωτογραφία για Δένει Μίτσελ ο Μαρινάκης
Ο Μίτσελ έχει κερδίσει σχεδόν τους πάντες με την προσωπικότητα και την δουλειά του στον Ολυμπιακό.

Παρότι στο ξεκίνημα της πορείας του στον Πειραιά υπήρχαν ουκ ολίγοι επιφυλακτικοί ως καχύποπτοι επικριτές.

Δικαίως, λοιπόν, θεωρείται πως έχει τεράστιο μερίδιο στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας, ειδικά στο Champions League.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Ισπανός τεχνικός ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν από τις δύο πλευρές για την επέκτασή του για ένα χρόνο. Όμως, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να αποφασίσει και ήδη έχει κάνει τις κινήσεις για να «δέσει» τον Μίτσελ στο λιμάνι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε με τον Μίτσελ και τον μάνατζέρ του μετά το θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εξαιρετικό κλίμα. Μάλιστα, λέγεται πως επί τάπητος τέθηκε και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως εκκρεμούν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ άλλες ακόμη πιο αισιόδοξες μιλούν για συμφωνία όχι απλώς για την επόμενη σεζόν αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο 50χρονος τεχνικός είναι απόλυτα ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου απολαμβάνει την αναγνώριση και το σεβασμό από τους φίλους της ομάδας αλλά πλέον και από τους αντιπάλους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ