2014-02-28 14:50:16
Φωτογραφία για Πάτρα: «Ποδηλάτισαν» και χόρεψαν καρναβαλικά στο κέντρο - Δείτε φωτο
Μια δροσερή και γλυκιά καρναβαλική νότα έδωσαν στην πόλη της Πάτρας από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 27/2 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ οι καρναβαλικά μεταμφιεσμένοι ποδηλατιστές που συγκεντρώθηκαν δημιουργώντας μια κεφάτη, πολύχρωμη και ζωντανή εικόνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ρόδα Πετάλι Τσάρκα Καρναβάλι», που συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και η ποδηλατική ομάδα «Πιάνω τη Ζωή απ' το Τιμόνι», οι ποδηλάτες της πόλης με τα ποδήλατά τους έδωσαν δυναμικά «παρών» στο καρναβαλικό ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου Α΄ όπου η Μπάντα του Δήμου παιάνιζε αποκριάτικα τραγούδια διαμορφώνοντας την ανάλογη ατμόσφαιρα.

Από εκεί ξεκίνησαν για την ποδηλατική τους βόλτα κάνοντας καρναβαλικές ορθοπεταλιές και γεμίζοντας με χρώμα, αποκριάτικη διάθεση και κίνηση και εξωστρέφεια τους δρόμους της πόλης μοιράζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία και μεταφέροντας το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε μια εκτεταμένη διαδρομή: Πλατεία Γεωργίου, Κορίνθου, Αγ. Σοφίας, Αθηνών, Νόρμαν, Οθωνος Αμαλίας, Αράτου, Μαιζώνος, Αγ. Νικολάου, 25ης Μαρτίου, Γερμανού, Χαραλάμπη, Χείλωνος Πατρέως, Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, Σισίνη, Γούναρη, Αγ. Ανδρέου, Κολοκοτρώνη, ‘Όθωνος Αμαλίας, Veso Mare.

Φτάνοντας στη Veso Mare και στην αίθουσα «Αίγλη» οι ποδηλάτες αποχωρίστηκαν τα αγαπημένα τους ποδήλατα και το έριξαν στο χορό, στο πλαίσιο του 5ου Μπορμπουλιού («Mpourmpouli d’ Amore») δίνοντας το δικό τους τόνο στο Πατρινό Καρναβάλι.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ