2014-03-02 12:01:58
Φωτογραφία για Ψάχνει γιατρειά στην Κρήτη
Τέλος στο αρνητικό σερί με τις τέσσερις ήττες μακριά από την Τούμπα θέλει ο ΠΑΟΚ

Στις αρχές του έτους (κόντρα στην Ξάνθη) είναι η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Από τότε οι Θεσσαλονικείς μετρούν σερί τέσσερις ήττες στη Σούπερ Λίγκα μακριά από την Τούμπα, ενώ σε αυτές προστίθεται και εκείνη από την Μπενφίκα την περασμένη Πέμπτη για το Europa League.

Πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επιστρέψει κόντρα στον Εργοτέλη στις νίκες και να δηλώσει «παρών» εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο Παγκρήτιο οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς καλούνται να παρουσιάσουν αντίδραση μεγάλης ομάδας και να πάρουν το «τρίποντο» μετά από δύο μήνες μακριά από την έδρα τους.

Άλλωστε, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ οφείλει να αφοσιωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις του και αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από σήμερα.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Νάτχο και ο Κάτσε, με τον Στοχ και τον Σαλπιγγίδη στα πλάγια. Ο Βούκιτς θα παίξει πίσω από τον Χούσεν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκπούρντινγκ, Σκόνδρας, Μαντούρο, Λάζαρ, Λούκας, Ολίσε και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Αθανασιάδης, Βίτορ και Λίνο.

Προϊστορία

Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο Ηράκλειο. Ο Εργοτέλης έχει δύο νίκες, ο ΠΑΟΚ τρεις και υπάρχουν και δύο ισοπαλίες.

Στα τελευταία πέντε ματς

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

10/09/11 Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ. 2-1 (83' Λεάλ, 86' Μπούντιμιρ - 67' Μπαλάφας)

31/10/10 Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 (16' Μπούντιμιρ - 35' Σαλπιγγίδης, 90' Κοντρέρας)

19/12/09 Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 (52΄ Αραμπατζής, 65΄ Βιεϊρίνια)

04/10/08 Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0

02/03/08 Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 (60' Τζούνιορ, 81' Γραμμόζης)
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ