2014-03-02 22:19:08
Φωτογραφία για «Χ»αρακίρι για τον Άρη
Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε απέναντι στον ΟΦΗ, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κι έτσι έγινε ακόμη πιο δύσκολο το έργο του για την παραμονή στη Super League.

Αυτή ήταν η 8η εντός έδρας ισοπαλία για τους Θεσσαλονικείς, που πλέον θα πρέπει να κάνουν αντεπίθεση διαρκείας στις τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο, καθώς έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 21ο λεπτό, όταν ο Στάθης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Μακρή να παίρνει την κεφαλιά και τον Διούδη εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ.

Οι αλλαγές που επιχείρησε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην 11άδα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκαν ικανές να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στο αγωνιστικό προφίλ των γηπεδούχων, ωστοσο ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έχασε καλές ευκαιρίες για ένα γκολ.


Οι Ζε, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου απείλησαν τον Διούδη με δυνατά σουτ, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας είπε «όχι» σε αντίστοιχες ευκαιρίες. Μοιραία έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, καθώς ούτε η εμπροσθοφυλακή του Άρη κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Κρητικών.

Άρης-ΟΦΗ 0-0

Κίτρινες: Κουσίδης, Βανγκέλι - Ζε Εντουάρντο, Στάθης, Ζόρο, Μπανούσης

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (68΄ Ηρακλής), Τσιάρας (46΄ Σουνάς), Κουσίδης (80΄ Ρένια), Μανιάς, Τάτος, Αγγελούδης.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Ντουντού (56΄ Κάλαϊτζιτς), Μακρής, Κουτσιανικούλης (78΄ Ροβίθης), Ζε Εντουάρντο, Μπανούσης (90+2΄ Νούνιες), Παπάζογλου.

Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ