2014-03-02 22:17:27
Φωτογραφία για «Αυτοκτόνησε» στο Παγκρήτιο ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε την Κυριακή με 2-0 στο «Παγκρήτιο», ωστόσο έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε, καθώς ο Εργοτέλης με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε σε 2-2, στο μεταξύ τους παιχνίδι, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» του Βορρά απέκτησε συγκάτοικο τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 32 βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τα τέρματα των Λάζαρ (2΄) και Σαλπιγγίδης (47΄), ωστόσο το συγκρότημα του Ουζουνίδη με το τέρμα του Μονακέλο και το αυτογκόλ του Κίτσιου (81΄) έφτασαν στην ισοφάριση.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, που με γκολ από το 2ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Χουσέν να κάνει το γύρισμα από δεξιά και τον Λάζαρ με προβολή από κοντά να «γράφει» το 0-1.

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης προσπάθησε να «απαντήσει» και στο 13΄ ο Κούμπικ μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά άργησε να σουτάρει, με αποτέλεσμα να τον κόψει ο Κίτσιου.


Στο 18΄ οι Κρήτες έχασαν νέα ευκαιρία, καθώς ο Γλύκος απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Ιμπραΐμ από τη σέντρα του Μπαντιμπανγκά. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 36΄ ο Στοΐκοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Τζαβέλλα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄, όταν ο Σαλπιγγίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή, γύρισε το σώμα του και «εκτέλεσε» τον Στοΐκοβιτς (0-2).

Στο 66΄ ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρομάνο, ενώ ο Εργοτέλης μείωσε στο 71΄ με τον Μονακέλο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Ινσαουράλδε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου (1-2).

Στο 75΄ ο Στοΐκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Λάζαρ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γλύκος αποσόβησε τον κίνδυνο από τη σέντρα-σουτ του Μπαντιμπανγκά.

Τελικά οι προσπάθειες του Εργοτέλη για ένα γκολ καρποφόρησαν στο 81΄, καθώς ο Κίτσιου με αυτογκόλ «έγραψε» το 2-2, σκορ που παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Κίτρινες: Μεχία - Λάζαρ

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Μεχία, Αντελέγιε, Καρντόσο, Χαντί (55΄ Ρομάνο), Ιμπραΐμ, Κούμπικ (55΄ Μπουχαλάκης), Μονακέλο (90΄ Κοζορώνης), Μπαντιμπαγκά.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Χούσεν, Σαλπιγγίδης (79΄ Λούκας), Λάζαρ, Κάτσε (80΄ Βούκιτς), Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Νάτχο, Κίτσιου.
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ας γελάσουμε λιγάκι (μέρος 2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ας γελάσουμε λιγάκι (μέρος 2)
«Χ»αρακίρι για τον Άρη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Χ»αρακίρι για τον Άρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ