2014-03-04 08:30:21
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΑΪΤΑΝ!
Το σοκ με τον Ολαϊτάν είναι μεγάλο στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ αλλά και τους συμπαίκτες του να είναι συνεχώς στο πλευρό του νεαρού επιθετικού που νοσηλεύεται.

Δίπλα στον Ολαϊτάν δεν βρίσκεται μόνο ο Χρήστος Θέος και όλο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Το τιμ των γιατρών των ερυθρόλευκων είναι διαρκώς στο πλάι του νεαρού Αφρικανού με συνεχή παρακολούθηση αλλά και εξετάσεις στο Metropolitan, όπως όμως είναι και όλη η ομάδα. Ο διεθνής χαφ, ο οποίος θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες και θα απέχει και κάποιο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδα, δέχθηκε επισκέψεις και την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Ο Μίτσελ μαζί με συνεργάτες του, μέλη της διοίκησης και αρκετοί παίκτες επισκέφθηκαν τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο Metropolitan για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να του δείξουν εμπράκτως το πόσο τον στηρίζουν. Πέραν του Ισπανού τεχνικού, μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν στο νοσοκομείο ήταν και οι Ιβάν Μαρκάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Το κλίμα κατά την διάρκεια της επίσκεψης παικτών και τεχνικού επιτελείου ήταν εξαιρετικό με τον Ολαϊτάν να ανεβαίνει πολύ ψυχολογικά από την στιγμή που τους είδε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαν σήμερα, 3 Μαρτίου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαν σήμερα, 3 Μαρτίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ