2014-03-04 13:29:09
Φωτογραφία για Το τριήμερο του Καρναβαλιού γεμάτο αστυνομικές υποθέσεις στην Πάτρα
Συνολικά 15 άτομα συνελήφθησαν τελικά κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Αποκριάς στην Πάτρα κυρίως για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροκλοπές αλλά και μία ληστεία από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το καρναβαλικό κλίμα, φόρεσαν μάσκες αποκριάτικες και λήστεψαν διερχόμενο πολίτη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αυτό το Σαββατοκύριακο έγιναν περίπου 180 προσαγωγές ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, από τους εκατοντάδες αστυνομικούς που βρίσκονταν στους δρόμους για περισσότερες από 48 ώρες προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Από αυτές τις 180, μόνο οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ τα μέτρα και το σχέδιο που είχε εκπονηθεί, λόγω των πολλών παράλληλων εκδηλώσεων, κυρίως του καρναβαλιού αλλά και αθλητικού ενδιαφέροντος (αγώνας Παναχαϊκής το Σάββατο μεσημέρι, Κυριακή βράδυ ποδοσφαιρικό ντέρμπι και Καθαρά Δευτέρα αγώνας μπάσκετ Απόλλων – Ολυμπιακού), φαίνεται πως λειτούργησε αρκετά καλά, όπως αναφέρουν και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία τα περιστατικά φέτος ήταν ιδιαίτερα περιορισμένα συγκριτικά και με τον όγκο των επισκεπτών που έφθασαν στην Πάτρα για την κορύφωση του Καρναβαλιού. Φυσικά δεν έλειψαν και οι κλοπές πορτοφολιών και τσαντών, όμως δεν ήταν σε τέτοια έκταση όσο άλλες χρονιές.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Κυριακής, δύο άτομα με μάσκες απείλησαν με αντικείμενο πολίτη στην οδό Θεοδότου έξω από πρακτορείο ΟΠΑΠ και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ενώ πάνω από δέκα είναι οι συλλήψεις ατόμων για κατοχή κάνναβης.
patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ