2014-03-04 18:50:06
Φωτογραφία για Η παρεξήγηση στο αποκριάτικο πάρτι έφερε στυγερή δολοφονία στη μέση του δρόμου!
Σοκ προκάλεσε η δολοφονία 22χρονου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου - Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. Μάλιστα, μετά από πληροφορίες που προκύπτουν μετά τη σύλληψη του δράστη, ο τελευταίος σκότωσε τον άτυχο νεαρό και στη συνέχεια προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Ο 34χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για τη δολοφονία του 22χρονου τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας. Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο συλληφθείς τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα, έπειτα από διαπληκτισμό και μετέπειτα συμπλοκή μεταξύ τους.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών, που προέκυψε σε πάρτι του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο συμμετείχαν. Σε βάρος του 34χρονου, ο οποίος δήλωσε προφορικά ψευδή στοιχεία ταυτότητας, σχηματίσθηκε δικογραφία για «ανθρωποκτονία από πρόθεση», παράβαση του «Νόμου Περί όπλων» και «Ψευδή ανωμοτί κατάθεση». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγη: Koolnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ