2014-03-04 23:53:29
Φωτογραφία για Πάτρα: Έρευνα για το θάνατο 57χρονου ασθενούς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο
18.28 Το ρεπορτάζ του thebest.gr για τον ξαφνικό θάνατο του καθηγητή μαθηματικών Φώτη Σερέτη που εισήχθη την Κυριακή στο ΠΓΝΠ, στην Β΄Παθολογική Κλινική και άφησε την τεκευταία του πνοή τα ξημερώματα προκάλεσε συναγερμό.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος, προκειμένου να εξεταστούν οι καταγγελίες συγγενών και συνοδών ασθενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι συγγενείς του άτυχου καθηγητή περιμένουν την νεκροψία και αναλόγως θα κινηθούν.

13. 07 Έφυγε ξαφνικά στα 50 του χρόνια, από πνευμονία, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας, τους συγγενείς αλλά και τους μαθητές του, ο καθηγητής Μαθηματικών Φ. Σερέτης, κάτοικος Ζαρουχλείκων.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr εισήχθη την περασμένη Κυριακή στο Νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή στις 4.30 σήμερα τα ξημερώματα, στην παθολογική κλινική του ΠΓΝΠ.


Εκείνο που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και αποτελεί συζήτηση στους διαδρόμους του νοσοκομείου και όχι μόνο, είναι οι μαρτυρτίες σύμφωνα με τις οποίες ο καθηγητής έφυγε σχεδόν αβοήθητος.

Όπως λένε στο thebest.gr οι συγγενείς των ασθενών του ίδιου θαλάμου, χθες το βράδυ στις 9.30 ανήσυχη η πεθερά του 50χρονου, φώναξε τους γιατρούς καθώς ο ασθενής είχε εμφανή σημάδια επιδείνωσης, με έλλειψη καλής επικοινωνίας, κόπωση, δύσπνοια και βρόγχο.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός η οποία καθησύχασε την πεθερά, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα και να «κάτσει και λίγο καθιστός», εννοώντας να μην είναι συνέχεια ξαπλωμένος.

Στις 4.30 τα ξημερώματα οι συγγενείς των άλλων ασθενών του ίδιου θαλάμου, είδαν τον 50χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή και άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός, που προσπάθησε, εις μάτην, να κάνει ανάνηψη.

Ήταν όμως αργά.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/251720
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ