2014-03-05 14:27:08
Φωτογραφία για Π. Λελιάτσος: Κίνδυνος για μη ολοκλήρωση του κάθετου οδικού άξονα Αρδανιου-Ορμενιου
Έργα και ημέρες της συγκυβέρνησης και της ανικανότητας του περιφερειάρχη ΑΜΘ με τους Εβριτες να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο κάθετος οδικός άξονας Αρδανιου-Ορμενιου.

Σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε το αρμόδιο υπουργείο περιβάλλοντος κατόπιν ελέγχου και επιβολής προστίμου από τον αρμόδιο φορέα Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος στην ανάδοχο εταιρία που ανέλαβε την κατασκευή του κάθετου οδικού άξονα Αρδανίου-Ορμενίου απέρριψε την προσφυγή της μια και όπως λέει το σκεπτικό της απόφασης η εν λόγω εταιρία έκανε παράνομες εξορύξεις αδρανών υλικών τα οποία χρησιμοποιούσε στην κατασκευή του δρόμου. Από την στιγμή που η περιφέρεια ΑΜΘ αποφάσισε το κλείσιμο του λατομείου του Κουφόβουνου ο εν λόγω ανάδοχος θα έπρεπε να αναζητήσει άλλο προμηθευτή αδρανών υλικών και προφανώς προσέφυγε στην εύκολη λύση της παράνομης εξόρυξης από παρακείμενα κοιτάσματα. Ένα κράτος το οποίο εξέδωσε διαγωνισμό κατασκευής ενός οδικού άξονα με την χρήση αδρανών υλικών από πιστοποιημένο λατομείο το οποίο για κάποιο λόγο αποφάσισε να το κλείσει τώρα έρχεται και επιβάλλει στην εν λόγω εταιρία διοικητικά πρόστιμα με κίνδυνο την μη ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.


Για ακόμη μια φορά οι Εβρίτες βιώνουν την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης την γραφειοκρατία και την αναποτελεσματικότητα αυτού του κράτους σε όλα τα επίπεδα. Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι κύριοι της περιφέρειας και του αρμόδιου υπουργείου πότε και πως θα ολοκληρωθεί αυτό το περιβόητο έργο του κάθετου άξονα το οποίο έχει καταντήσει η παγίδα θανάτου των πολιτών του Έβρου. Ας μας απαντήσουν οι εν λόγω κύριοι ποιος και πότε θα κάνει ελέγχους στον οποιοδήποτε ιδιώτη ο οποίος με τις παράνομες εξορύξεις θέτει σε κίνδυνο του πολίτες σε αυτή την χώρα. Η ανικανότητα σας πλέον κοστίζει ζωές.

alexandroupolisnews.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ