2014-03-06 20:26:27
Φωτογραφία για Θέρμο Αιτωλ/νίας: Η οικιακή βοηθός έκλεψε 3.100 ευρώ από 91χρονο
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, κλοπή σε οικία που συνέβη πριν μια εβδομάδα, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα την 28-2-2014 το πρωί, η 44χρονη εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της ως οικιακή βοηθός, σε σπίτι 91χρονου ημεδαπού, διέρρηξε το ντουλάπι του ηλικιωμένου και αφαίρεσε δυο πορτοφόλια με το χρηματικό πόσο των 3.100 ευρώ, διάφορα έγγραφα με τίτλους ιδιοκτησίας και απεχώρησε.

Επισημαίνεται ότι η δράστιδα ήταν οικιακή βοηθός στην οικία του υπέργηρου, ο οποίος ζούσε μόνος του, μόλις τις τελευταίες δυο μέρες, ενώ στον ίδιο είχε αναφέρει ψευδή στοιχεία για την ταυτότητα της.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα πλήρη και πραγματικά στοιχεία της δραστιδας ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ