2014-03-08 00:05:58
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ... «ΜΙΛΑΝΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»
Xάρηκαν... πολύ κάποιοι από την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την Αρμάνι Μιλάνο, μόνο που υπολόγιζαν χωρίς την... Κούτσα και επίσης το γεγονός ότι τελευταία αγωνιστική θα έρθουν στο ΣΕΦ... Αυτά, πριν τον αγώνα με την Κούτσα που το σοκ ήταν μεγάλο Ας δούμε τι λένε ΜΕΤΑ τον αγώνα και την ήττα που τους φέρνει κατάφατσα ακόμα και με τον αποκλεισμό!

leoforos.gr : Και τώρα... τρέχουμε!

Ο αγνώριστος Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα από την Λαμποράλ (61-68) που τον βάζει σε περιπέτειες ακόμη και για την πρόκριση.

Αντί να είναι καβάλα στ' άλογο, ο Παναθηναϊκός μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκρισή του στα play off μετά την ήττα σοκ που γνώρισε από την Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ με 61-68. Ένα αποτέλεσμα που συνάδει απολύτως με την εικόνα των «πράσινων» που παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, νευρικοί στο παιχνίδι τους και χωρίς καθαρό μυαλό.

prasinanea.gr : Και τώρα τρέχει...


Τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση έχασε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από την Λαμποράλ με 68-61 μετά από συγκλονιστικό φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε "υπνωτισμένος" απέναντι στην Λαμποράλ και γνώρισε την ήττα με 68-61, ένα αποτέλεσμα που τον βάζει σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

prasini.gr : Στην Πόλη για ματς ζωής και θανάτου… (photos)

Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στη Λαμποράλ Κούτσα να πιστέψει στη νίκη και οι Βάσκοι έφυγαν με το 68-61 από το ΟΑΚΑ.

Ο Εξάστερος παρουσιάστηκε κακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία 3 λεπτά αλλά οι διαιτητές στράβωσαν τελείως το… κλήμα και η Λαμποράλ Κούτσα υποχρέωσε τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη στην 5η φετινή τους ήττα στο Top 16.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ