2014-03-08 12:01:19
Φωτογραφία για Πραγματικός πύραυλος!
Η έκδοση προ-παραγωγής ADAM S που παρουσιάστηκε στη Γενεύη ενσαρκώνει το καυτό, νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων που θα αποτελέσει την κορυφή της οικογένειας του super-cool μικρού της Opel.

 Με κινητήρα 1.4 Turbo ECOTEC 110 kW/150 hp, σπορ ανάρτηση, σύστημα φρένων OPC και χαρακτηριστικό στυλ ‘Red ’n Roll’, το ADAM S συνδυάζει άριστα ‘νεύρο’ και δύναμη με άμεση και ακριβή απόκριση.

Ο κινητήρας  περιλαμβάνει διπλό μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων για συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων και έναν υπερσυμπιεστή ενσωματωμένο στην πολλαπλή εξαγωγής για μικρότερο βάρος και συμπαγείς διαστάσεις. Για εξοικονόμηση βάρους χρησιμοποιούνται ένα μπλοκ από χυτοσίδηρο με κοίλη δομή πλαισίου, κοίλοι χυτοί εκκεντροφόροι και πλαστική πολλαπλή εισαγωγής. Η τεχνολογία Start/Stop προσφέρεται στάνταρ, ενώ ο κινητήρας ήδη πληροί τις μελλοντικές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6.

Η υπερτροφοδοτούμενη μονάδα επιταχύνει το ζωηρό, μοδάτο ADAM S μέχρι την τελική ταχύτητα των 220 km/h. Με συναρπαστικό στυλ Red ‘n Roll μέσα κι έξω, το ADAM S δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του. 

Η καμπίνα περιλαμβάνει Σπορ καθίσματα Recaro μπροστά, ενώ οι κάτοχοι του κορυφαίου σπορ μοντέλου της οικογένειας ADAM μπορούν να απολαύσουν βέλτιστη συνδεσιμότητα: Το βραβευμένο, προηγμένο σύστημα IntelliLink της Opel διατίθεται προαιρετικά.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ