2014-03-08 11:53:09
Φωτογραφία για Ο Λοβέρδος έβαζε τρίποντα ... στο κινητό!
Είναι και παίκτης του μπάσκετ ο αρχηγός της «Συμφωνίας για μια νέα Ελλάδα» πρώην υπουργός των μνημονίων Ανδρέας Λοβέρδος! Όμως δεν τα καταφέρνει και τόσα καλά στο παιχνίδι, ίσως δεν τον βοηθάει και το μπόι του και γιατί όταν δεν κουράζεται και φεύγει από το παρκέ, τότε μιλάει ασταμάτητα στο… κινητό.

Αυτό, τουλάχιστον, έδειξε στον φετινό δεύτερο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που πραγματοποίησε ο ΑΓΟΡ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέθυμνο τα έσοδα του οποίου καταλήγουν στο φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου…

Ο κ. Λοβέρδος βρίσκεται στην Κρήτη, αναζητώντας φίλους και συνεργάτες της «Συμφωνίας», δηλώνοντας παράλληλα ότι στην Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει τον Σταύρο Αρναουτάκη και στο Ρέθυμνο τον υποψήφιο για τον δήμο Γιώργο Μαρινάκη…

Αντίθετα, περισσότερο… κινητικός στο φιλικό ήταν ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, που ήλθε οικογενειακώς στο Ρέθυμνο από το Ηράκλειο για το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι και έβγαλε με μεγάλη συμμετοχή ολόκληρη την αναμέτρηση.


Ο έτερος των βουλευτών που συμμετείχε ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης, υιός του Αχιλλέα, βουλευτής Ρεθύμνου, ήταν μαχητικός όχι όμως και εύστοχος. Ίσως ο σωματότυπός του δεν τον βοηθούσε!

Βέβαια, από το ματς δεν θα μπορούσε να λείψει και ο γνωστός  αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής, αφενός γιατί λατρεύει το μπάσκετ που έχει ειδικευτεί, και αφετέρου γιατί δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην πατρίδα του και περισσότερο τούτη την περίοδο που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη για την Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κρήτης…

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί από καιρό και αντιμέτωποι βρέθηκαν  μια ομάδα του ΑΓΟΡ με παλαιούς και νέους παίκτες, και μια άλλη ομάδα με μεγάλους καλαθοσφαιστές, καταξιωμένους στο πανελλήνιο και φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Τον αγώνα που περισσότερο είχε… καλαμπούρι παρά ποιότητα, παρακολούθησαν περίπου πεντακόσιοι θεατές που χειροκρότησαν τις… φιλότιμες προσπάθειες, όπως και τον μικρό έγχρωμο που …ανέβαζε ο πατέρας του, άσσος του ΑΓΟΡ στο καλάθι, και σημείωνε… δίποντα.
madeincreta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ