2014-03-08 13:30:43
Φωτογραφία για Ο Κωστόπουλος ήθελε να γίνει ο επόμενος Ανδρέας Παπανδρέου- Το Πρωινό ήταν η χειρότερη τιμωρία
Ένας από τους άλλοτε στενότερους συνεργάτες του Πέτρου Κωστόπουλου, μιλάει για την εξέλιξή του μετά το τέλος της εκδοτικής αυτοκρατορίας του και σχολιάζει την απόφασή του φέτος να πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη του Mega.

Πρόκειται τον Άρη Τερζόπουλο, άλλοτε εκδότη κορυφαίων και πολύ επιτυχημένων περιοδικών που όμως δεν υπάρχουν πια όπως είναι το ΚΛΙΚ και η «Γυναίκα». Μιλώντας στο popaganda, είπε, μεταξύ άλλων ότι το Πρωινό "είναι η χειρότερη τιμωρία που μπορούσε να του τύχει. Καμία σχέση φυσικά με το που ήθελε να φτάσει".

Πού ήθελε να φτάσει;

«Ο Πέτρος, τουλάχιστον όταν γνωριστήκαμε, ήθελε να γίνει ο επόμενος Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτή ήταν η αρχική του φιλοδοξία. Μετά του έφτανε η καλή ζωή ενός εκδότη με πολλά λεφτά και ότι συνεπάγεται το περιβάλλον στο οποίο κινούταν».

Μιλάτε;

«Βέβαια. Δε μιλούσαμε μόνο για τέσσερα χρόνια. Όταν έφυγε για το NITRO. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου χρωστάει τίποτα, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο».

Εκείνο το κείμενο όταν είχε ανακοινώσει τη δική του πτώση, δύο χρόνια πριν, γιατί το είχες γράψει;

«Ήθελα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Τον κατακρίνανε πάρα πολύ. Ναι, έχει τα πάρα πολλά κακά του που πληρώνει ο ίδιος και δε θεραπεύονται. Τον περίμεναν όμως και στη γωνία για να τον κατασπαράξουν, όπως όλα τα δημόσια πρόσωπα».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσοχή στα ελεύθερα Wi-Fi hotspots
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχή στα ελεύθερα Wi-Fi hotspots
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ