2014-03-08 18:00:39
Φωτογραφία για Οι ασκήσεις των 5 λεπτών που κάνει η χορεύτρια του αμερικάνικου DWTS,Τζούλιαν Χιου, για τέλειους μηρούς!
Η Τζούλιαν Χιου είναι χορεύτρια και ηθοποιός και έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στο Hollywood. Δες ποια είναι η αγαπημένη της και καλύτερη γι’αυτήν άσκηση για να γυμνάσεις το εσωτερικό των μηρών σου.

Για να κάνεις και εσύ αυτή την άσκηση δε χρειάζεσαι εξοπλισμό ενώ πέντε λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να έχεις σύντομα ένα καλό αποτέλεσμα. Καλό είναι για να κάνεις την άσκηση ακόμα πιο έντονη, να χρησιμοποιήσεις βάρη των 4 ή των 6 κιλών. Αν δεν έχεις βαράκια στο σπίτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις βιβλία για βάρη ή μπουκαλάκια με νερό.

Ξεκίνα με τα πόδια σου ίσια και κλειστά σε όρθια στάση. Κάνε ένα μεγάλο βήμα με το δεξί σου πόδι προς τη δεξιά μεριά και χαμήλωσε τον κορμό σου (μέχρι να έρθει παράλληλα στο έδαφος) λυγίζοντας ταυτόχρονα και το γόνατό σου. Κράτα το αριστερό σου πόδι τεντωμένο και φρόντισε το δεξί σου γόνατο να μην ξεπερνάει τη μύτη του δεξιού ποδιού σου. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε όσο πιο πολλές επαναλήψεις μπορείς μέσα σε ένα λεπτό. Έπειτα κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι.


Μπορείς να κάνεις την ίδια άσκηση και αντί να επιστρέφεις κάθε φορά στην αρχική σου θέση να μείνεις στη γονατιστή στάση για 30 δευτερόλεπτα. Κάνε το ίδιο και από την άλλη μεριά.

Επίσης μπορείς να πηγαίνεις από τη μία μεριά στην άλλη χωρίς να επιστρέφεις στην αρχική σου όρθια στάση, για ένα λεπτό.

Κάνε τις παραπάνω τρεις ασκήσεις από δύο φορές την καθεμία και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για τέλειους μηρούς.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ