2014-03-08 20:45:34
Φωτογραφία για Fashion Basics: Η Rosie Huntington σου δείχνει τον πιο in fashion τρόπο να φορέσεις το κλασσικό, λευκό t-shirt!
Μαθήματα στυλ από τον πανέμορφο άγγελο της Victoria’s Secret Ένα κομμάτι που όλες μας έχουμε στη ντουλάπα μας, μπορεί να γίνει σύμμαχος για statement street style εμφανίσεις.

Το λευκό, χαλαρό T-shirt που φοράς μόνο στο γυμναστήριο ή το σπίτι, μετατρέπεται σε must have της νέας σεζόν, μετά από αυτή την εμφάνιση της καλλονής Rosie Huntington.

Η σταρ του μόντελινγκ, συνδυάζει το t-shirt της με printed παντελόνι και δίνει βάση στα αξεσουάρ για να απογειώσει το υπέρκομψο, πρωινό της λουκ.

Τα σέξι booties της Isabel Marrant, ένα καπέλο fedora και μια Tote bag ολοκληρώνουν με τον πιο μοντέρνο τρόπο το σύνολο της Rosie Huntington, η οποία με αυτή της την εμφάνιση μας υπενθυμίζει ότι δεν χρειάζονται ακριβά ρούχα για μοναδικά λουκ!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις τα πιο απλά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σου και να τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσεις σύνολα για κάθε στιγμή της ημέρας.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
5 μαθήματα ζωής από τα νήπια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
5 μαθήματα ζωής από τα νήπια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ