2014-03-08 20:53:32
Φωτογραφία για Οι έπαινοι της συζύγου Αβραμόπουλου για τον Ρέμο και τα παράπονα για τα άλλα νυχτερινά κέντρα
Για τα παδιά της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα... νυχτερινά κέντρα, ως κλασική γονιός, μιλούσε η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Αμυνας Βίβιαν Αβραμοπούλου.

Η κυρία Αβραμοπούλου στο επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμή του Γερμανού προέδρου Γιόακιμ Γκάουκ καθόταν σε ένα τράπεζι, ξεχωριστά από τον σύζυγό της, μαζί με άλλουςυπουργούς, έναν βουλευτή, έναν τραπεζίτη και τους συνεργάτες του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Η συζήτηση, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» κάποια στιγμή ήρθε στο θέμα των παιδιών. Η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Αμυνας αποκάλυψε ότι ο μεγάλος τους γιος σπουδάζει μάρκετινγκ στην Αμερική, ενώ ο μικρότερος, που βρίσκεται στην εφηβική ηλικία μένει μαζί τους.

Οπως σημειώνει η ίδια πηγή, καθώς η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τα παιδιά η κυρία Βραμοπούλου διαμαρτυρήθηκε για τα ωράρια των νυχτερινών κέντρων που μένουν έως το πρωί και ταλαιπωρούν παιδιά και γονείς, ενώ δεν παρέλειψε να επιδοκιμάσει τον Αντώνη Ρέμο που αρχίζει το πρόγραμμά του νωρίς και τελειώνει νωρίς, χωρίς να χάνει από την πελατεία του.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ