2014-03-08 22:21:09
Φωτογραφία για ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ... ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ (ΚΑΙ) Ο ΚΑΜΠΕΛ!
Ο Τζόελ Κάμπελ θα δεχθεί να επιστρέψει στην Άρσεναλ μόνο σε περίπτωση που πάρει σαφείς αγωνιστικές εγγυήσεις, αλλιώς το μέλλον του ανήκει στον Ολυμπιακό!

Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του απέναντι στην αγγλική ομάδα είναι ο Κοσταρικανός εξτρέμ με βάση νεότερη ενημέρωση από την Αγγλία και την πατρίδα του.

«Θα γυρίσω στην Άρσεναλ μόνο εφόσον μπορώ να παίζω και να παίρνω γενικότερα χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει κανένα αντίκρισμα και καμία λογική να επιστρέψω», φέρεται να έχει μεταφέρει προς τους ανθρώπους της Άρσεναλ ο διεθνής χαφ, που περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και νιώθει πως έχει βρει κάτι που τον καλύπτει απόλυτα.

Η περίπτωση Κάμπελ θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη του Ρομπέρτο, αφού και ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων ήταν σύμφωνος στο να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι μόνο εφόσον θα έπαιρνε επαρκή χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν έγινε και έτσι ο Ισπανός τερματοφύλακς, από την στιγμή που είχε ως πρώτη του επιλογή τον Ολυμπιακό έπιασε... Λιμάνι και για τα επόμενα χρόνια.


Σε περίπου ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Κάμπελ, ο οποίος θα ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και του χρόνου, εάν δεν καταστεί εφικτό να έχει κάποιο βασικό ρόλο στην Άρσεναλ.

Οι επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση δεν έχουν σταματήσει. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να κριθεί οριστικά το τι θα γίνει με την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ το συντομότερο δυνατόν ενώ παράλληλα όπως έχει ήδη διευκρινιστεί επιθυμία τους είναι να μείνουν στην ομάδα και του χρόνου και οι Ιβάν Μαρκάνο και Ντελβίν Εντινγκά.

Το πλέον σημαντικό για τους ερυθρόλευκους είναι το γεγονός πως ο Κάμπελ είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα και την Ελλάδα γενικότερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το λογότυπο της “Ελιάς”
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το λογότυπο της “Ελιάς”
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ