2014-03-12 21:15:05
Φωτογραφία για ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ «Δόση μόνο εάν εκπληρωθούν τα προαπαιτούμενα...!!!
)

Σαφής τόσο ως προς τις προθέσεις των Ευρωπαίων σε σχέση με το ενδεχόμενο νέου δανείου, όσο και ως προς το πως «βλέπουν» τις διαπραγματεύσεις με την Αθήνα 

 για την παρούσα αξιολόγηση ήταν ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς την Αθήνα.

Στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο κ. Σόιμπλε σημείωσε ότι «η Ελλάδα μας απασχόλησε πάρα πολύ στο τελευταίο Eurogroup. Μελετήσαμε την ενδιάμεση έκθεση της τρόικας και διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όσα έχουν συμφωνηθεί».

«Γνωρίζω» συνέχισε ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, «ότι δεν είναι απλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει όσα συμφωνήθηκαν, αλλιώς δεν θα εκταμιευθεί η δόση».

) Σε σχέση με το νέο δάνειο, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει τέτοιο σχέδιο, αλλά όπως επεσήμανε «δεν πρόκειται να δώσουμε οικονομική βοήθεια με το ζόρι εάν κάποιος δεν τη θέλει», προχωρώντας με αυτό τον τρόπο σε μία επιβεβαίωση δια... της διάψευσης.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/332198/dosh-mono-ean-ekplhrwthoyn-ta-proapaitoymena-ndash-sxedio-gia-neo-daneio#ixzz2vmGJI3oF
communenews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ