2014-03-16 18:23:28
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΙΝΙΤΣ
Μόνο θετικά στοιχεία έχουν να πάρουν οι παίκτες του Άρη στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Μίνιτς.

Ο Άρης υποδέχεται τη Δευτέρα (17/03, 18:00), τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ με τον προπονητή της ομάδας Μίλαν Μίνιτς να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει κέρδος για τους παίκτες του.

«Είχαμε μια εβδομάδα με κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Ασημακόπουλος είχε πρόβλημα με τον αχίλλειό του, ο Πελεκάνος, όπως και κάποια άλλα παιδιά που είχαν τραυματισμούς, προσπαθούν να βρουν το ρυθμό τους και αυτό οπωσδήποτε επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δύο φορές συνεχόμενα Πρωταθλητής Ευρώπης και έχει μεγάλους στόχους. Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και αυτό που προσπαθούμε από την αρχή να διδάξουμε στους παίκτες μας, είναι ότι θα αποτελεί κέρδος γι’ αυτούς και για την ομάδα αν δίνουν το μάξιμουμ μέσα στο παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του Σέρβου τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ