2014-03-17 12:14:13
Φωτογραφία για LIMIT... UP ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Limit... up «χτύπησαν» οι μετοχές των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού την Κυριακή, βρίσκοντας δίχτυα οι πέντε από αυτούς, σημειώνοντας συνολικά οχτώ γκολ!

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Πανθρακικού το Σάββατο, δεν παύουν όμως να έχουν πάντα στραμμένη την προσοχή τους και στις ομάδες όπου αγωνίζονται δανεικοί τους παίκτες, ώστε να παρακολουθούν την εξέλιξή τους.

Τα χαμόγελα την 29η αγωνιστική ήταν αν μη τι άλλο... φαρδιά στο Λιμάνι, αφού σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα, παίκτες που ανήκουν στους πρωταθλητές πρωταγωνίστησαν για την ομάδα τους. Φυσικά εκείνος που ξεχωρίζει είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που σημείωσε χατ τρικ στο εντυπωσιακό 7-0 του Πλατανιά επί της Καλλονής. Στο ίδιο παιχνίδι ωστόσο σκόραρε και ο Κατάι, επίσης δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα δύο τέρματα σημείωσε ο Δημήτρης Κολοβός στο 4-2 του Πανιωνίου επί του Λεβαδειακού, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε με πέναλτι στο 90' το νικητήριο γκολ του Εργοτέλη στο μεγάλο διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης (2-3). Δίχτυα όμως βρήκε και ο Ανδρέας Τάτος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανοίγοντας το σκορ για τον Άρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ