2014-03-19 14:41:05
Φωτογραφία για Διοργανώθηκε με επιτυχία τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) διοργάνωσε με... μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 15/03/2014 και την Κυριακή 16/03/2014 το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 7ου και 14ου Δημοτικού Σχολείου από το πρωί στις 9:00 ως το μεσημέρι στις 13:30, με τη συμμετοχή 436 παικτών. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1996 έως το 2006 και κατά τη διάρκεια του τουρνουά έγινε διαγωνισμός ελεύθερων βολών και διαγωνισμός τριπόντων.

Ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους Διευθυντές των σχολείων κ. Χασιώτη Κων/νο, κ. Μπούρα Αθανάσιο & κ. Καμπούρη Δημήτρη, για την άριστη φιλοξενία και συνεργασία, το Θεραπευτήριο Σωτήρ για την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης με επανδρωμένο ασθενοφόρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, καθώς και το αθλητικό σωματείο Ο.Φ.Η.Η. για τη συμβολή του στην καλή διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.


ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ CHAMPION

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΝΙΚΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ)

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ)

ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ

ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ)

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ)

Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Δήμαρχος της πόλης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΚΗΣ, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΟΝΑΤΑΣ και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ