2014-03-19 16:07:10
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA παραχώρησε ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος μίλησε τόσο για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, όσο και για την... γκολάρα που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Άρσεναλ, αλλά και να διαπρέψει με την Εθνική του ομάδα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα στην καριέρα μου», τόνισε ο Κάμπελ για την κατάκτηση του τίτλου με το Θρύλο μερικές ημέρες πριν και συνέχισε σχετικά με το γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

«Ήταν όλα μία έμπνευση. Είδε τον τερματοφύλακα και απλά σούταρα. Ο πατέρας μου βρισκόταν στις εξέδρες, ήμουν περήφανος εκείνη τη στιγμή».

Σχετικά με την επιστροφή του στην Άρσεναλ, ο Κάμπελ είπε. «Πάντα ήμουν έτοιμος, έχω ανάγκη να μου δώσουν την ευκαιρία, για την οποία δουλεύω από εδώ και πέρα».

Επειδή, όμως, ποδόσφαιρο είναι και η Εθνική του ομάδα, ο νεαρός τονίζει πως είναι καλύτερος τώρα και θα προσπαθήσει να δώσει τα πάντα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Το να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε κάθε παιχνίδι είναι πραγματικά μια θαυμάσια εμπειρία. Προφανώς, το να φτάσουμε στο παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, είναι σημαντικό για όλους. Εγώ, πιστεύω ότι έχω ωριμάσει πολύ. Και προσωπικά και ως παίκτης. Δεν είμαι πλέον ο ίδιος Κάμπελ, αλλά νιώθω καλά με την ωριμότητά μου», σημείωσε ο νεαρός και συνέχισε:

«Νιώθω καλά παίζοντας στο κέντρο και ως κρυφός κυνηγός, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω αυτά που ζητά ο προπονητής. Προσπαθώ να παίρνω το καλύτερο από τις κινήσεις μου, να "κόβω" προς το τέρμα και να χρησιμοποιώ τις τεχνικές ικανότητές μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Αναφορικά με τη συμμετοχή της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, υπογράμμισε. «Για να είμαι ειλικρινής πρόκειται για όνειρο. Είμαστε χαρούμενοι που θα τεθούμε αντιμέτωποι με ομάδες τέτοιας ποιότητας. Τι καλύτερο από το να κοντραριστείς με μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε τον όμιλο».

Τέλος, η Ουρουγουάη είναι μια από τις αντιπάλους της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, όπως τότε, στα πλέι οφ για το Μουντιάλ του 2010, όπου η σελέστε απέκλεισε τους κεντροαμερικανούς. «Παρακολούθησα το ματς στο σπίτι με την οικογένειά μου και απογοητευτήκαμε. Αλλά αυτό ανήκει στην ιστορία. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και να πάρουμε την εκδίκησή μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ