2014-03-19 19:33:04
Φωτογραφία για Κυνηγώντας το θαύμα. VIDEO!
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε την Μάντσεστερ Γ στο «Ολντ Τράφορντ» και θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το 2-0 του πρώτου αγώνα ώστε να πανηγυρίσει αυτός την πρόκριση για τους «8» του Champions League (21:45, ΔΤ).

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν απόψε να συνεχίσουν να έχουν δικαίωμα στο όνειρο και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν στην Αγγλία.

Ο Μίτσελ θα προτιμήσει το 4-2-3-1. Στην εστία για άλλο ένα παιχνίδι ο Ρομπέρτο, με αμυντικό δίδυμο τους Μαρκάνο και Μανωλά, στο δεξί άκρο τον Σαλίνο και στο αριστερό τον Χολέμπας. Εντινγκά και Μανιάτης θα είναι τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Τσόρι, αριστερά ο Πέρερ και δεξιά ο Φουστέρ και μοναδικός προωθημένος ο Κάμπελ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μασάντο, Φουστέρ, Σαβιόλα, Σάμαρης και Βέργος.

Ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος θα εμπιστευθεί το 4-4-2. Με τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια, αμυντικό δίδυμο τους Βίντιτς και Φέρντιναντ, τον Ράφαελ στα δεξιά και τον Εβρά στα αριστερά. Στον άξονα οι Κάρικ, Φελαϊνί, με τον Βαλένσια δεξιά τους, τον Γιανουζάι αριστερά και προωθημένοι οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Γκαγκάβα, Ερνάντες και Γουέλμπεκ.

Olympiakos Pireus - Manchester United 2:0 All Goals & Highlights (25.02.2014) by Honex_Futball
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ