2014-03-23 10:59:14
Φωτογραφία για Αλλάζει ο καιρός - Πρόγνωση για την εβδομάδα της 25ης Μαρτίου
Ο καιρός της εβδομάδας

Δευτέρα

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες ενώ στα βορειοδυτικά ορεινά θα χιονίσει.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι αργότερα από τα δυτικά σε δυτικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: σε πτώση στα βορειοδυτικά.

Τρίτη

Καιρός: στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.


Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

Τετάρτη

Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά και στα δυτικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διαρκείας.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη - Παρασκευή

Καιρός: στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Πιθανότητα καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διαρκείας.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία την Παρασκευή θα στραφούν από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Real
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ