2014-03-27 17:27:10
Φωτογραφία για ΑΣΧΗΜΟΣ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΑΙ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ!
Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έχει κάνει άσχημα ματς με αρνητικά αποτελέσματα όλο τον Μάρτιο. Με τέσσερις ήττες και δέκα γκολ παθητικό στους αγώνες με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ στην Αγγλία και Αστέρα Τρίπολης.

Απολογισμός αρνητικός και με εμφανίσεις που παραπέμπουν σε εικόνα ομάδας η οποία... έχει ολοκληρώσει τους στόχους της στη σεζόν. Φυσικά δεν είναι έτσι, άλλωστε ο Ολυμπιακός ήθελε τις νίκες στα παιχνίδια με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, την υπέρβαση στην Ευρώπη και πλέον έχει μείνει το Κύπελλο ώστε να κλείσει με σωστό τρόπο μια σεζόν πολύ επιτυχημένη σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην επίθεση υπήρξαν τα προβλήματα με τον Ολαϊτάν και τον Σαβιόλα, στην άμυνα έχουν γίνει σοβαρά προσωπικά λάθη σε όλα τα ματς, ενώ γενικά η αγωνιστική λειτουργία δεν έχει σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε χάσει μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν σε σχεδόν 40 ματς και είχε δεχτεί στο πρωτάθλημα λιγότερα γκολ απ' όσα δέχτηκε μόνο τον Μάρτιο. Σε δεύτερο γύρο πρωταθλήματος, μάλιστα, είχε να κάνει τρεις ήττες από το 2009-10, όταν είχε μείνει τελευταίος στα πλέι οφ, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".


Διοίκηση και προπονητής αναμένεται να επιχειρήσουν άμεση ανασύνταξη, ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ και άσχετα από το ότι η διαιτησία πήγε κόντρα τον Ολυμπιακό σε Ολντ Τράφορντ, Τούμπα και Τρίπολη, η ομάδα χρειάζεται να βελτιωθεί πολύ και να ξαναβρεί τον καλό εαυτό της ώστε να πάρει το νταμπλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ